Pentru bucatarie
Hartie pentru Tempura ''TENSHI'' , pachet cu 500 de foi.
Această hârtie este special făcută pentru a extrage uleiul din preparatele tempura și alte alimente prăjite. Puneți produsele prăjite pe o bucata de hartie și lăsați-le sa stea pentru cateva...
Bidon de umplere cu pai pentru recipiente din plastic
Acesta este un bidon de umplere cu pai, cu un volum de 500 ML, pentru recipientele din plastic pentru sos de soia. Cu ajutorul lui, operatiunea de umplere a recipientelor din plastic cu sos de...
Recipiente din plastic pentru sos de soia 15 ML
Punga cu 100 recipiente din plastic pentru sos de soia cu un volum de 15ML (capac inclus).
Frunze uscate de lotus ''Golden Lily'' pachet de 454 gr
Frunzele uscate de lotus sunt folosite în Thailanda pentru gatirea la abur atât a orezului Jasmine, cât și a orezului lipicios. O tehnică populară de gătit în toată Asia, mâncarea este gatita la...
Steamer din bambus cu 1 nivel, 15 cm diametru
În timp ce există multe modalități diferite de a gati mâncarea la abur, folosirea unui steamer din bambus este metoda noastră preferată de a gati...
Steamer din bambus cu 1 nivel, 20 cm diametru
În timp ce există multe modalități diferite de a gati mâncarea la abur, folosirea unui steamer din bambus este metoda noastră preferată de a gati...
Feliator pentru legume rotativ 12 x 28 cm
Puteți face cu el o garnitură de legume cu aspect de preparat de restaurant cu stele Michelin.
Frunze Houba uscate pachet de 260 gr Okaya
Frunze de magnolie care se folosesc la gatirea preparatelor asiatice sau pentru decorare.
Feliator pentru legume Mandolina 30 x 10 cm
Puteți face cu el o garnitură de legume cu aspect de preparat de restaurant cu stele Michelin.
Steamer din bambus cu 1 nivel, 30 cm diametru
În timp ce există multe modalități diferite de a gati mâncarea la abur, folosirea unui steamer din bambus este metoda noastră preferată de a gati...
Penseta pentru oasele de peste din otel inoxidabil
Aceste pensete pentru oase de pește sunt un instrument esențial pentru a trage ușor oasele de pește fără a rupe carnea. *Design in stilul partii de Est a Japoniei *Otel inoxidabil *Calitate...